Bibblan

Haii snart ska jag till biblioteket med Amilia och Melissa! sen vet jag inte vad vi ska göra :p Bloggar senare när jag kommer hem :))
 

Fridays!!

Haii, idag spenderade jag min dag i stan med min familj och sen gick vi till Fridays och åt jag och min Syrra tog Chicken quesadillas, min mamma tog en hamburgare och pappa en Fajitas!! Sen åkte vi till min morbror och sen åkte vi till min andra morbror! :))


Paj!!


Frukost!!

Världens bästa pappa gjorde sallads omelett!! Och senare så ska jag baka olika pajer!! Yääy


New shoes!

Har varit och legat i sängen hela dan för jag e sjuk :( Men! Jag fick nya skor av mamma yääyy!!!!!


GRATTIS MEL!!!

 
Vill bara börja med att jag inte har haft internet på typ 1 vecka så jag kunde inte göra några inlägg :( Melissa fyllde år den 16 juli men då kunde jag inte göra ett inlägg hade inte internet...
 
Den 16 Juli föddes en underbar ängel, min vän som alltid ställer upp för mig i vårtt och tort! En vän som jag älskar <3 Jag du och Amii har skapat otroliga minnen för livet och fler ska de bli!
GRATTIS MIN ÄLSKADE BÄSTA VÄN OCH HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS FINASTE FÖDELSEDAG IN TURKEY!!! <3 LOVE YOU!!!
 

Slush!!!! <3


Norrköping!!

Idag så åkte jag och mina föräldrar till Norrköping för att träffa pappas gammla basket spelare, de har precis kommit från Syrien! Det var skit kul har aldrig varit där! Jag och Natalie (deras dotter) tog en promenad sen så klättrade vi upp för ett berg det var skit rolig och där uppe vare skit skönt!!!! Sen så spelade vi basket med hennes småbröder! :)
Där är berget de ser inte så högt men de var skit högt


Hungergames!

Ska börja läsa hungergames, måste verkligen läsa klar den innan skolan börjar så jag tänkte tre kapitel per dag! Har inte ens börjat... Idag åkte Mellie to Turkiet :( Kommer sakna henne sjukt mycket :( Men nu så ska jag läsa tre kapitel sen sova peace :)


New drink!

Gjorde min egen dricka :D Okej.. La bara saft, sprite och blå karamellfärg haha karamellfärg i jag e rolig men den blev skiiitt god :) Just nu sitter jag och skypar med Melissa och Amilia! Kommer ihåg när jag skypa med en gammal vän, men nu har vi typ inte kontakt aja im happy without him!!!


Lyckokaka <3