After rain comes sunshine

Just nu sitter jag och kollar på ghost whisperer och äter ben&jerry half baked som är skit god och frukt sallad med hallon, blåbär, jordgubbar, äpple och banan :D

Cheesecake!!


Plugg...

Lets plugga!! Hade typ tusen prov förra veckan och nu ska jag ha tusen prov denna vecka och en massa inlämningsuppgifter.

Ice cream!!


Träning!

Idag hade jag skola, nytt?? Tror inte det. Sen promenarade i 40 minuter, sen var jag ute med Ami och Mellie och nu så har jag precis kommit ut ur duschen för att jag ar på träning! Ska snart till Mellie då de har köpt godis, pizza, ostbågar och en massa annat.. :D <3
Innan träningen! Suddig men...

Just chilling

Just nu sitter jag och skypar med Melissa men jag ska nog sova snart i typ 1 timme sen plugga like always you know..! Juste har jag berättad att jag, Amilia och Melissa har godis förbud tills 5 Juni.. o.O Hur ska jag klara mig o.O Haha aja ska gå lägga mig nu :P Bye
Bjuder en bild på mig peach

Memorrieeee!!!

HAHAHAHHA, jag och Melissa satt och skype sen så tog vi upp ett gammalt minne när vi satt i matsalen och jag råka komma åt vattnet och då fick Melissa vatten på sig hahaha sen fick hon damp och tog sitt glas och hälde vatten på mig hahahahhah det roliga är att hon fick all skäll hahahahha MINNE FOR LIFE <3
Love ya Mell

Survive finals!!

Okej jag vet att några av er vet att sommarlov kommer snaaarrrttt!!! Och jag vet att många av er är stressad för att ni har prov, inlämnings uppgifter så jag tänkte ge er några av mina pluggtips som jag tycker är hjälpande.
 

Tip #1, Hitta ett ställe där du kan plugga!
Jag vet inte om er men ibland när jag pluggar så känner jag mig obekväm vid ett skrivbord så du måste först hitta ett plugg ställe. Du kan välja din säng, en soffa eller vid skrivbordet. Men det jag gillar är att slänga kuddar på golvet och plugga på golvet.
 

Tip #2, stäng av distraktioner!
Glöm inte att stänga av distraktioner t.ex som tv, facebook osv. Det jag gillar att göra är att lyssna på musik när jag pluggar, jag vet att det inte är för alla men det hjälper mig att ha kvar min koncentration. Glöm inte ha hörlurar när du lyssnar på musik för att stänga av allt annat.
 

Tip #3, Kom ihåg lappar!
Okey, det här tipset hjälper mig så myckeettt. Om det är något ord du måste kunna till provet så kan du skriva det på en lapp och skriva svaret på andra sidan! Du kan kolla igenom de här när du har tråkigt, på kvällen innan du lägger dig eller på din fritid. De är väldigt hjälpsamma du kan lägga de i din väska och ta ut de när du vill!! They are so awesome!!
 

Tip #4, Överstryk viktiga detaljer!
Next tip, självklart överstryknings pennor. Jag är typ besatt av överstryknings pennor för att det är neon färger. Men de hjälper faktiskt till när du pluggar, för du kan överstryka viktiga detaljer. För när du läser igenom texten då vet du att du ska fokusera lite mer på det som är överstryket.
 

Tip #5, Fråga om hjälp
Det är aldrig fel att ringa och fråga om hjälpa t.ex som dina klasskamrater, din lärare eller så kan du gå till en familjemedlem så som dina föräldrar eller äldre syskon om hjälp!
 

Tip #6, Ta en pause!
Jag vet alla vi blir ut tråkade. Så då tar jag en 5-10 min pause efter att jag pluggat i 1 timme eller när jag är klar med halva ut av plugget! Vad jag gillar och göra på min pause är att lyssna på musik gå in på instagram.
 

Tip #7, Eat ”brain food”
FOOOD TIMEEE, jag är en sån person som äter när jag pluggar och då äter jag typ yoghurt med cornflakes eller blåbär och hallon. Jag rekommenderar att ni inte äter chips, godis när ni pluggar!

Glöm inte om du har det jätte stressigt just nu med plugg så ”push throw it” för DET ÄR SOMMARRRLLOOOOVVV SNAAARRRRRTTT!!!!! AND IT´S GONNA BE AWESOME!!!

Animal lipstick

En konstnär, Paige Thompson! En dag helt plöstligt fick hon för sig att måla sina läppar med djurmotiv! Hahahha sjukt coolt tyckte jag att det var

Flowers in mixed colors!

 
 
 
 

Just a normal day in da school!


Fashionista!

 
 
 

Måndags

 I måndags var jag med Amilia och Melissa, förvånad? du borde inte vara det! Vi satt vid en äng och chillade bara, men just nu sitter jag och pluggar, standard.

Glad påsk!!!

Guud vilken påsk känsla jag har fått idag, helt underbart. Dagen började med match, och sen blev det lunch hos min mormor med nära och kära, där hon hade gjort godaste maten. Shit vad jag åt!
Har precis varit hos min kusiner och nu ska några andra kusiner komma hem till oss. Senare när de går hem så ska jag plugga!
Juste, för er som inte visste är jag ortodox de därför jag firar påsk nu!
 
Yäääyyy, jag fick också påskägg!
 

Haii!

Just nu sitter jag och pluggar tråk... Men guess whut!!!!!!!!! JAG SKA TILL ONE DIRECTION KONSERTEN!!!!!!!! OMFG!!!!!!!!!! Gladare än mig kan man inte bli...!!!!!
Förra veckan var jag på basket cup i Eskilstuna och gissa vad de hade där o.O De hade basket bussar hur coolt e inte det!! Det var skiit kul där borta ni anar inte :))))))
EEM står för Eskilstuna Energi och Miljö :P