Fredasmys från gårdagen!

https://cdn3.cdnme.se/2659187/7-3/pic_51cedd369606ee2448506d45.jpg" class="image">


My day :)

Tänkte göra såna här bilder istället på de sättet kan ni se smileysar och det blir roligare att läsa, kommentera om ni inte gillar det :D


Ice cream

Just nu sitter jag och äter glass och skypar med de coolaste i universium sajk, Amilia och Melissa😃


New phone!! 😃😃

Got an new phone today yääyyy!! 😄 iPhone 5 :))


Grönan!!!

Var i grönan idag med Amilia, Melissa och Natalie wieee. Omg jag våga åka allt föurom kattapulten och tilt. OH MY GOD tänk er jag den som är mest rädd våga åka insane, fritt fall och eclips jag är skit yr!! Guess whut jag vann kex choklad och dynamitstång!! Sen så ville min kompis ha en basketboll så jag vann en till henne haha känner mig fett snäll :D Aja jag blev skit stolt iaf :D
Hahaha jag kunde inte bära :p
Dynamitstång och kex choklad bror
Jag och Amii <3
 
Food<3
 
 

Slushieee

Idag har det vart en vanlig dag men guess whut de har fått in slush i elkas love life :D
 

MUSTACHE RINGS <3

Omg världens bästa syrra kommer hem med en liten present till mig, mustache ring omg jag har typ önskat mig en sån här sen november!!
 

.....

Kom precis hem frånbasket avslutningen, de elade ut pris och grilla osv. Juste jag vann också ett pris, coachens pris fjärde gången nu aja ändå glad :)
 

Egopics innan avslutningen.... I know im a wierdo

Hahahha ser fett ledsen ut på bilden
 
 
 
 

Sommarlooov!!!!

Igår fick jag sommarlov och idag har jag basket avslutning. Men just nu sitter jag och äter RABARBER!!!!!!! LOVE LIFE!!!! Typ klockan fyra ska jag börja ta på mig och de för att avslutningen börjar typ 6.
 
 
 
 
 

Studentfester..

Har inte hunnit blogga för att jag har varit fulltupp med studentfester och planerat min brors studentfest. Imorgon kommer jag inte hinna blogga för att min bror ska ha student mottagning imorgon men på söndag kan jag vissa vad jag hade på min. Men nu så ska jag kolla på ghost whisperer och sen vara lite social för vi har typ gäster.
Bjuder en bild på mig :)

Home!!!

Kom precis hem från världens jobbigaste/tråkigaste dag. Jag har varit på deppmode hela dan tills den jobbigaste ungen i vår skola kom fram till mig och var helt plötsligt skit snäll. Aja igår efter min brors student träffade jag på Maria som hade varit i London, Storbritannien, då gav hon mig en present en Victoria Secret body mist yääyyy den luktar skit god!!!!! TACK MARIA

GRATTIS TILL STUDENTE!!!!

För min bror hr tagit studenten fan vad han är bra!!!!

Ben&Jerry!!!

jag har typ blivit besatt av glass, eller jag har alltid varit det... Men särskild ben&jerrys de är så himla goda!!! just nu äter jag peanut butter cup som är as god och kollar på ghost whisperer.