Blah blah blah..




Plugga!




Skola

Sitter just nu och har so vi ska lära oss hur man läser en karta.. Sen så kommer vi få en uppgift! Iaf idag så vet jag inte vad jag ska göra, jag ska nog plugga så att jag slipper göra det under Helge. För då har jag två matcher en 98 match och sen så ska jag köra med 96:erna.



!!

Till skillnad från måndag så var den här dagen as bra!!! Just nu sitter jag hemma ska göra nudlar och kolla på serier sen så ska jag till träning!! 


Träning!

Kom precis från den tråkigaste träningen ever!! Och det var inte så hemskt men det finns en fördel med tisdag träningarna! Aja just nu ligger jag på min säng och har as tråkigt kika mig nån, Ciso202!! Iaf ska snart sova så godnaijt! <3


Godnatt!




Skola

Världens värsta dag någonsin! Jag pallar inte med uppkäftiga små barn, efterblivna lärare och åå jag orkar inte mer. Skjut mig

Spex!!

Idag har jag varit med mina kusiner!!! Och imorgon har vi spex!!!!! För er som inte vad spex är så är det när 9:orna klär ut sig och tar en bild tillsammans och jag ska vara cowgirl!!



!




Skolfoto!!

Just nu har jag estet och snart har jag skolfotografering!



Hemma!

Kom precis hem efter en ganska rolig träning.. Eller förutom att jag hehe det kan jag inte skriva på bloggen sorry!! Men när jag kom hem så gjorde jag det här och det var så jävla gott!! 



Victoria Secret!!!

Omg världens bästa pappa kommer med Victroia Secret!!!! Omg är överlycklig!!! Ni som hatar när jag är sur så passa på att vara med mig nu den här veckan när jag är glad!!!!


No

Sitter just nu och har no vi fick våra resultat på ett prov! 


Morning!

You gotta wake up in the morning, morning, morning!!! Nån som känner igen texten, One Direction wake up! Aja tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan skolan för att jag inte gjorde det igår kväll! Idag ska jag inte göra något så om nån vill va så äre bara att kika eller smsa! Om ni har mitt nummer!
Godmorgon bild, ser hur död ut som helst hahh



Family!

Idag ska jag vara med familjen och kusiner! Tror vi skulle åka till stan eller nåt! Iaf ska snart ta på mig! Blogga sen när jag kommer hem!


Frukost!!

Vaknar upp till amerikanska pannkakor!! Yääy bra start på dagen! Sen ska jag me Sandra till Sollentuna centrum eller nåt annat centrum! Har en känsla av att det här kommer bli en grym dag och ingen kan förstöra den!!


Tråk...

Var precis i kyrkan med min kusin, sen drog vi till donken! Imorgon ska jag till sollentuna centrum med Sandra!! Vi ska nog ta en fika eller nåt! Sen kommer vi möta upp några kompisar och bara chilla! Men just nu sitter jag och kollar på serier :p Oooh juste kommer ni ihåg mitt föra inlägg där jag skrev hoppas det händer igen, guess whut det hände jag är just nu världens gladaste person just nu!!!! Älska livet så sjukt mycket!!


Pluggar..

Just nu sitter jag och pluggar matte. Eller jag gjorde det men tog en pause! Idag hände inte så mycket bara det gamla vanliga i mitt tråkiga liv.. Nej driver idag fick jag äntligen det jag väntat på!!!! Skit glad!!! Yääy! Hoppas det händer imorgon också ANNARS kommer jag.. hehe idonow men jag ska nog gå och lägga mig snart night allesammans!!!


Tråkigt..

Just nu sitter jag i skolan och har fett tråkigt.. Vi ska kolla på film men vi kan inte välja så det blir typ skit tråkigt.. Men fördelen är att alla andra grupper gör prov!


Marco den bästa!

Marco e den bästa i världen!!
JAG AVGUDAR HAN SÅ MYCKET!!!


I want one.. Or a boy bestfriend