Killar ska ta fösta steget!

Om man verkligen verkligen vill ha någon, ska man vänta tills killen tar första steget eller ska man vara modig själv och statsa först? Vad tycker ni? Det är faktiskt mycket "finare" när killen tar första steget och bjuder ut tjejen (om han nu är intresserad) Är det sant? Eller kollar jag bara för mycket på kärleksfilmer haha. 
Det är ju bara hur gulligt som helst att man blir bjuden på dejt av killen först. Det bevisar absolut inte att han är hund utan det bevisar bara att han är mogen nog och klar i hjärnan. Det känns helt enkelt konstigt när tjejen ska ta steget och fråga ut killen eftersom då får killen helt plötsligt mycket luft och beter sig annorlunda, men tjejer däremot njuter av det och tycker att det är ur gulligt. Så hur är det..vem ska ta första steget att bjuda ut på dejt, tjejen eller killen? 



Kommentarer
Hilal säger:

Varför ska killen ta förta steget? De kan lika gärna tjejen göra. Vi har gjort det som det är idag. Det finns otroligt många filmer och berättelser där tjejen frågar ut killen eller friar, påstår du att fet är mindre romantiskt bara för det? Killar kanske tänker exakt som du gör just nu, ni båda gillar varandra men både han och du tycker att du ska ta första steget. Detta är bara idiotiskt och ologiskt.

Svar: Majoriteten av alla tjejer tycker faktiskt att killen ska ta första steget och bjuda ut tjejen. Men självklart så får tjejer bjuda ut killen det är också gulligt. Men det jag tänker på är att tjejer är oftast blyga och vågar inte ta första steget. Självklart finns det tjejer som vågar ta initiativet och fråga ut killen! :) <3
Cynthia

2013-10-23 | 22:24:57
Maria Osandon säger:

De är mycket gulligare när killen bjuder ut en för man vet att de inte är så lätt för de att göra sådana saker ;') men tjejer kan lika gärna oxå göra de för att visa att man är självständig och inte blyg vilket många tjejer är i dagens samhälle :)))

2013-10-24 | 17:30:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback